Logo

Forside    Tjenester    Forsikring    Om klinikken    Ansatte    Aktuelt    Bra å vite    Linker    Galleri

Regjeringen avvikler smådyrvakt fra 1. juli 2014

I forbindelse med revideringen av statsbudsjettet for 2014 har Regjeringen besluttet å avvikle smådyrvakt fra 1. juli 2014. Dette medfører at smådyreiere i Vestfold ikke lenger har et eget vakttelefonnummer de kan henvende seg til utenom klinikkenes åpningstid. Vestfolds veterinærer, Den Norske Veterinærforening og dyreeiere generelt har protestert på dette uten å bli hørt.

Det er den enkelte kommune som i henhold til Dyrehelsepersonellovens § 3a er ansvarlig for tilfredsstillende tilgang på veterinærer og Stokke Dyreklinikk anbefaler dyreeieree som ikke får kontakt med veterinær i tide om å klage til sin kommune. Slik klage må i så fall fremsettes som en klage over at kommunen ikke etterlever sine forpliktelser etter Dyrehelsepersonellovens § 3a.


Fra 2. september 2013 endrer vi våre åpningstider

De nye åpningstidene er:
Mandag, Onsdag og Fredag 09:00 - 19:00
Tirsdag og Torsdag 09:00 - 16:00


Fra 1. mai 2013 innfører Mattilsynet obligatorisk bendelormbehandling utført av veterinær for alle hunder som innføres fra, eller som har vært på besøk i, Sverige

Etter 1. mai blir det krav om at hunder skal ID-merkes og ha eget pass. I tillegg endres reglene slik at du ikke selv kan gi hunden behandling mot revens dvergbendelorm. De nye reglene krever at behandlingen gjøres av veterinær, og at den dokumenteres i dyrets pass. For katter blir det hverken krav om behandling, pass eller ID-merking for reiser til og fra Sverige.

Ta kontakt med oss hvis du skal reise med eller innføre hund eller katt fra Sverige.

Prøv også Mattilsynets regelveileder for reise med hund, katt og ilder til Norge.

Les mer om tiltakene og sykdommen på disse nettstedene:

Mattilsynet

Landbruks- og Matdepartementet

Veterinærinstituttet

Folkehelseinstituttet

Stokke Dyreklinikk
Nygaards allé 4e
3160 Stokke

Telefon: 33 33 77 30

Åpningstider:
Man Ons Fre 09:00-19:00
Tir Tor 09:00-16:00

Veibeskrivelse


Facebook
Følg oss

Beagle

Stokke Dyreklinikk Tlf: 33 33 77 30