Logo

Forside    Tjenester    Forsikring    Om klinikken    Ansatte    Aktuelt    Bra å vite    Linker    Galleri

Jannicke

K Jannicke Fonnum

Jannicke er veterinær og eier av Stokke Dyreklinikk. Hun er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole og avla avsluttende eksamener der i 1991. Jannicke har tidligere veterinærpraksis fra Sørum og Fet Veterinærkontor og som privatpraktiserende veterinær i Sauda. Jannicke startet Stokke Dyreklinikk etter at hun flyttet til Stokke i 1996. Jannicke har solid kompetanse i indremedisin og hjerteproblematikk. Hun er den eneste veterinæren i Vestfold som gjør ultralydundersøkelser på hjerte. Jannicke er autorisert utsteder av hjerteattest til CKCS. I tillegg er hun autorisert til å ta HD røntgen og utstede patellaattester. Se Jannickes CV her.

Dominika A Grecka

Dominika er veterinær og utdannet ved Veterinærfakultetet ved Wroclaw University of Environmental and Life Sciences i Polen. Hun avla avsluttende eksamener der i 2003. Dominika har tidligere veterinærpraksis fra Dyrebeskyttelsens smådyrklinikk i Wroc?aw og fra privat smådyrpraksis i samme by. I Norge har hun tidligere jobbet som smådyrpraktiker ved Sentrum Dyreklinikk på Otta. Dominika har også solide kunnskaper i indremedisin. Det er hun som utfører endoskopier på klinikken. I tillegg er hun autorisert til å ta HD røntgen og utstede patellaattester. Se Dominikas CV her.

Dominika
Tina

Tina Borgen

Tina er veterinær og utdannet ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Košice, Slovakia i 2016. Før hun kom til oss høsten 2019 har hun jobbet på Dyreklinikk 24 i Sandefjord, Vets4Pets Lincoln South i UK og Hafrsfjord Smådyrklinikk ved Stavanger. Hennes hovedinteresse er poliklinikk og kirurgi. Tina er født og oppvokst på Nøtterøy og gleder seg over å ha kommet tilbake til Vestfold igjen. Med seg på flyttelasset har hun hunden Jack. Se Tinas CV her.

Misa Wakeford

Misa er veterinærstudent. Hun studerer i Brno i Tsjekkia og er snart ferdig med utdannelsen. Hun har jobbet hos oss siden sommeren 2019 som dyrepleier. Misa er en aktiv jente og har hundene Molly og Magnus.

Misa
Carina

Carina Chojnacki

Carina er utdannet dyrepleier fra Tyskland i 2005. Har tidligere jobbet både på klinikk i Tyskland og i Norge. Carinas stor lidenskap er oppdrett av Maine Coon. Carina er klinikkens kontaktperson for Cat Friendly Clinic. Se Carinas CV her.

Terje Storli

Terje er utdannet dyrepleier fra Hansenberg i Danmark. Han var ferdig der i mars 2019. Terjes store lidenskap er katter. Se Terjes CV her.

Terje
Charlotte

Charlotte Berntsen

Charlotte er vår resepsjonist og klinikkassistent. Hun har fagbrev som dyrlegesekretær fra Fagsenteret på Hadeland. Hjemme har hun hund og kaniner.

Siw Anita Fauske

Er resepsjonist og klinikkassistent hos oss.

Ida

Stokke Dyreklinikk
Nygaards allé 4e
3160 Stokke

Telefon: 33 33 77 30

Åpningstider:
Man Ons Fre 09:00-19:00
Tir Tor 09:00-16:00

Veibeskrivelse


Facebook
Følg oss

Beagle

Stokke Dyreklinikk Tlf: 33 33 77 30