Logo

Forside    Tjenester    Forsikring    Om klinikken    Ansatte    Aktuelt    Bra å vite    Linker    Galleri

På venterommet

Hunder skal være i bånd, og katter og mindre dyr skal være i bur. Dette fordi noen av våre pasienter har god appetitt.

Betaling

Hos oss kan du betale med bank/kredittkort eller med kontanter. Vi kan også søke om kreditt for deg hos Ressurs Bank. Dette tar bare et øyeblikk. Vi gir ikke ut giro. Hvis dyret er forsikret ta med forsikringspapirer til timen. Enkelte forsikringsselsaper har direkte oppgjør og du betaler da bare egenandelen ved undersøkelsen/operasjoen. Det er gebyr for å foreta direkteoppgjør hos ditt forsikringsselskap.

Urinprøver

Husk at hunden/katten ikke må tisse de siste 6 timer før urinprøven tas. Gi beskjed om at du er kommet i resepsjonen og ikke ta hunden ut av bilen.

Før ultralydundersøkelse

Dyret skal ikke ha mat de siste 12 timer før undersøkelsen, men skal ha tilgang på friskt vann. Hunder må gjerne luftes samme morgen, men det fint om den ikke får tisse utenfor klinikken da det er en fordel om det er urin i blæra under undersøkelsen.

Før endoskopiundersøkelsen

Dyret må fastes. Når et dyr fastes skal det kun gis vann.
Ved undersøkelse av nese, svelg, luftrør og lunger må pasienten fastes i 12 timer.
Ved undersøkelse av magesekk må fasten vare i 24 timer.
Ved undersøkelse av bakre deler av tykktarmen må fasten vare i 48 timer.

Før operasjon

Dyret skal ikke ha mat etter kl 20:00 dagen før, men skal ha tilgang på friskt vann. Bad hunder med en egnet dyresjampo kvelden før slik at den er ren når den kommer til operasjon. Om du har en hund bør denne luftes så den får gått på do om morgenen før den leveres.

Om dyret går på medisiner skriv disse ned på en lapp og lever denne når dyret kommer til operasjon. Med mindre annen beskjed blir gitt skal dyr som går på faste medisiner ta disse som normalt før operasjonen. Henting av dyret avtales samme dag som det leveres.

Den siste reisen

Som dyreeiere kommer vi alle til en dag når vi må ta den vanskelige beslutningen å la vårt familemedlem slippe. Det er oftest når dyret er blitt gammelt og sykt, men det kan også være en akutt skade eller sykdom som ikke lar seg behandle.

Uansett andledning er det en stor sorg som kan være vanskelig å forstå for utenforstående. Vi på Stokke Dyreklinikk vet hva det innebærer, vi har opplevd dette selv, med våre egne dyr. Det er like tungt og vanskelig hver gang.

Vi vet at det er en vanskelig beslutning å ta. Tenk da på at våre dyr er priviligerte som kan få sovne rolig inn og slippe den vanskelige siste tiden. Vi tar en beslutning som er vanskelig for oss, men vi gjør det av godhet til vår venn.

Tenk på den tiden dere har fått ha sammen og tenk på alle de fine minnene.

Det er endel praktiske ting å tenke på i forbindelse med dette siste besøket hos dyrlegen:

Stokke Dyreklinikk
Nygaards allé 4e
3160 Stokke

Telefon: 33 33 77 30

Åpningstider:
Man Ons Fre 09:00-19:00
Tir Tor 09:00-16:00

Veibeskrivelse


Facebook
Følg oss

Beagle

Stokke Dyreklinikk Tlf: 33 33 77 30