Logo

Forside    Tjenester    Forsikring    Om klinikken    Ansatte    Aktuelt    Bra å vite    Linker    Galleri

Fasade

Om klinikken

Stokke Dyreklinikk ble startet i 1997 av veterinær Jannicke Fonnum i de gamle lokalene til telefonsentralen i Stokke (Storgata 14).

I 2009 flyttet vi til moderne og tidsriktige lokaler i Nygaards Allé 4e vis a vie Kiwi. I 2018 utvidet vi klinikken ytterligere til 270 m2. Vi har nå egen katteavdeling. Klinikken er sentralt plassert i Stokke sentrum og det er gratis parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Resepsjon

Personale

Det jobber tre veterinærer, to dyrepleiere og en klinikkassistent/resepsjonist ved klinikken. De ansatte ved klinikken har lang erfaring og er opptatt av kvalitet i arbeidet, og av å gi deg og ditt dyr den best mulige service og behandling. Vi har alltid lagt og vil alltid legge vekt på grundighet, faglig integritet og god utredning av alle pasienter ved Stokke Dyreklinikk.

 

Forsalg

Fasiliteter

Klinikken består av resepsjon med forsalg (Royal Canin, Specific og Hills). I resepsjonen er det egne ventesoner for hunder og katter. Vi har fire undersøkselsesrom. To av disse er kun for katter. Det er eget operasjonsrom, eget tannrom, eget ultralyd/endoskopirom og eget røntgen/laser rom. Klinikken har egne separate oppstallingsrom for hunder og katter som skal opereres eller er inne for lengre utredninger. Her er de i skjermede og rolige omgivelser. Vi har også et eget rom for livets slutt med egen utgang. Klinikken har enkel adkomst for rullestolbrukere.

Stokke Dyreklinikk
Nygaards allé 4e
3160 Stokke

Telefon: 33 33 77 30

Åpningstider:
Man Ons Fre 09:00-19:00
Tir Tor 09:00-16:00

Veibeskrivelse


Facebook
Følg oss

Beagle

Stokke Dyreklinikk Tlf: 33 33 77 30